Met onze all-in service slaapt u op beide oren.

Buiten het beheren van onze eigen serres te Malle, werken we trouw samen met een van de grootste  kwekerijen op gebied van kamerplanten.

Samen met hen, gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw noden.

Wij bieden u een mooi resultaat, beeldgarantie, en komen op regelmatge tijdstippen de planten gieten , voeden en afstoffen..

Onze Aanpak

On-site Visite

De eerste stap is het uitvoeren van een gedetailleerde site-visite en het formuleren van de aanvraag. Samen met jou/jullie, gaan we dan op zoek naar de meest gepaste oplossing.

Voorstel op maat

Vervolges, maken wij uw offerte op, met een overzichtelijk plan van uw beplanting, de diensten die erbij te pas komen, alsook de nodige timing voor implementatie.

Implementatie & Opvolging

Bij goedkeuring, gaan we aan de slag, en zorgen voor een perfecte uitvoering van jouw project. De opvolging ervan nemen we nadien graag voor ons indien gewenst.

Waarom Green Inside?

Wij zijn is een full-service plantenzorgbedrijf.

Onze passie, ervaring en creativiteit, stellen ons in staat om toonaangevende oplossingen te bieden aan commerciële en particuliere klanten.

Wij houden van een persoonlijke approach, en betrekken onze klanten bij de opdracht.

Gebouwd op een traditie van zorg, worden we gedreven door een passie om de verwachtingen van de klant te overtreffen en consequent klanttevredenheid te leveren.